First Planner Ever

10:30 AM 4 Comments A+ a-

I am super excited that my planner is finally arrived! The day bila aku update entry meroyan nak filofax tu, aku cuba lagi cari hashtag saya jual planner kat instagram. I tell you ah, dari hari ahad aku carik benda tu. Memang takde. But then its like a miracle! Finally ada pun orang jual planner. But limited edition. Terus aku cepat cepat wasap dia. Dia tak online aku pegi spam wasap dia hahahaha. And yes, gotcha! :D 





Haaaa. Comel tak? Hiks! So far puas hati jugak lah. Syukuri apa yang ada orang cakap kan. Hihihi. Actually Icka, orang yang jual planner ni, dia buat custom made untuk dia sendiri. But she decided to jual yang lain. Sebab tu la limited edition. Hihihii. 

Kejap lagi nak cari planner kits for my babyyyy. Weeeeee! Nak cari insert, washi tapes, paper clips, sticky notes etc lah! :D Tak sabar tunggu Daiso bukak kat sinii hoorayyyy. I am officially a planner addict! Paper ner or whatever you name it lah. Just like guys suka kereta, beauty lady loves makeup, budak budak suka kartun, kau suka boyfriend/girlfrend kau, whilst me... I am so in love with books and cute stationery :D 

But hati meronta-ronta nakkan Filofax.....
The heart wants what it wants...
Its okay.. One day nanti aku akan beli jugak.. Untuk kepuasa diri sendiri! Hahahaa :D 

Klah nak bersiap nak tengok wayang nak cari planner kits! Till here then~ 

xx


4 comments

Write comments
BudakVanilla
AUTHOR
January 17, 2015 at 1:17 PM delete

jelesnyaaaa, ,BV nak jugak beli planner. .but seriously harga mahal kot. so buat notebook simple je la, hias ngan washi tapes n segala2 yg comel. hehe :D

Reply
avatar
Farah
AUTHOR
January 19, 2015 at 7:40 AM delete

Comelnya. Sayang je nak guna kalau ada planner comel macam ni.

Reply
avatar
anamizu
AUTHOR
February 5, 2015 at 9:47 PM delete

tenet buat hal lately. tu yg lama x dpt jenguk2 blog echa.
tetiba masuk harini. paaapppp soft & sweet gila blog echa!
suka! suka! suka! ehehehe

Reply
avatar